vrijdag 5 augustus 2011

Dag 4 in LA

Aangezien alles ontzettend ver uit elkaar ligt in LA, hebben we een auto gehuurd.

Met de auto naar de Hollywood sign. Je hebt daar een leuk natuurgebied waar je lekker kunt wandelen. Het is verboden (illegal) om van het pad af te lopen naar de letters van Hollywood. Er liep dus iemand in de bossen en er werd gelijk omgeroepen "You get arrested".

Je hebt vanaf de hills echt een prachtig uitzicht over LA.



















Verder met de auto naar Universal studio's. We zijn er helaas niet in geweest. Entree is al iets van 76 dollar per persoon en dat is best zonder als je niet van plan bent om daar een hele dag te verblijven. Dus van de buitenkant alles bekeken en ook daar had je een heel park om heen.








Verder met de auto lekker touren door de straten met de grote huizen in Beverly Hills en Bel air. Niet normaal meer zo groot. Met vaak een zwembad en zelfs met tennisbaden en basketbalvelden. Dit zie je vooral in Bel air. Langzaam terug naar beneden naar Rodeo drive en daar een drankje doen. Bij Redeo drive heb je een hele leuke winkelstraat. Met name geschikt voor windowshoppen, want een Louis Vuiton tas of iets van Ferrari gaat toch iets te ver.

Geen opmerkingen: