donderdag 26 mei 2011

Vorderingen woning Nieuwe Erf Koekange

Het schiet al erg op. De verdiepingsvloer is al gelegd en je ziet het leidingwerk voor de badkamer al uit de vloer steken. Het wordt met de week mooier en geweldiger. En wat geniet ik toch elke keer weer van de rust en het heerlijke uitzicht. Lekker in de natuur en midden in een mooie omgeving. En ook de woning heerlijk groot en geweldig om te zien hoe het telkens verandert en steeds meer vorm krijgt. Ook deze keer weer ...

Foto 1. Vooraanzicht van de woning.

















Foto 2. Ik heb van elke week foto's met wat je in welke ruimte kunt vinden, maar natuurlijk nog niet van de bovenverdieping. Rechts boven kun je wat leidingwerk zien zitten. Daar komt de kleine badkamer. Links van de hal (boven de voordeur) komt een kleine slaapkamer met balkon en daarachter de grote slaapkamer met een open douche. Deze slaapkamer krijgt een groot balkon. Daarachter vind je nog een kleine slaapkamer. Rechts achter de kleine badkamer komt een studeerkamer. Ja wie weet ga ik na deze opleiding nog weer iets doen. Verder krijgen we een vide boven de woonkamer.

















Foto 3. Dit is een foto vanuit de hal. Daar krijgen we ook een vide en een lichtkoepel. Dus ontzettend veel licht in de hal.

















Foto 4. Een foto van de bijkeuken. De deur wordt nog iets verplaatst, zodat we hier een grote kast kwijt kunnen voor de droger en wasmachine.

















Foto 5. Het leidingwerk in de bijkeuken. Wat een buizen he.

















Foto 6. Een foto vanuit het zitgedeelte naar het eetgedeelte. De eerste openslaande deuren zijn al geplaatst.

















Foto 7. Hier komt de keuken.

















Foto 8. Het zitgedeelte
















Foto 9. De tv-hoek
















Foto 10. Het geweldige uitzicht

















Foto 11. Vanuit de tuin een foto van het zitgedeelte.
















Foto 12. Vanuit de tuin een foto van het eetgedeelte.














Geen opmerkingen: