zaterdag 4 juni 2011

Nieuwe Erf Koekange - vorderingen van onze woning

Vandaag hadden we kopersdag. Onzettend leuk! We hebben de bewoners ontmoet en kan niet wachten totdat we er wonen. Het lijkt me ontzettend leuk en gezellig om zo daar met elkaar te wonen.

We hebben vandaag voor het eerst boven gelopen. Hieronder vind je de foto's. Vorige week zag je nog de stalen constructie en ontzettend veel buizen en nu loop je er gewoon. Kunnen we ook van boven een nog beter beeld krijgen van hoe het er uit komt te zien.

Dit keer heb ik alleen foto's van de bovenverdieping, aangezien er beneden weinig is veranderd.

Foto 1.
















Hier staat Hans op de bovenverdieping in de hal naast de trapopgang. Rechts van Hans krijgen we een vide met grote ramen. Kunnen we heerlijk genieten van het mooie uitzicht boven. Links van Hans krijgen we drie slaapkamers. Een grote slaapkamer met badkamer voor onszelf en daarnaast nog twee andere kamers, waarvan 1 logeerkamer en 1 toekomstige .... Wie weet:)

Foto 2.
















Vanaf het balkon van onze slaapkamer zie je hier de badkamer. We krijgen een open badkamer. Vooraan bij het raam krijgen we het bad, daarachter het toilet en naast het toilet komt een grote wasbak. Je ziet de inloopdouche net niet op de foto. Naast de badkamer krijgen we een inloopkast. Ja wat elke vrouw wil natuurlijk :) Echt geweldig, helaas niet heel groot, maar toch.

Foto 3.
















Vanuit onze slaapkamer een foto van de slaapkamer er achter. Ook vanaf hier krijg je toegang naar het balkon. Daar waar het leidingwerk begint, begint deze slaapkamer. We hebben dus zelf een vrij grote slaapkamer. Geweldig.

Foto 4.
















Aan de andere kant van de gang hebben we vooraan naast de trapopgang nog een tweede badkamer voor logees en later voor .... Wie weet :)

Foto 5.
















Naast de tweede badkamer hebben we nog een vierde slaapkamer voor mij als kantoor. Ja want wie weet gaat het straks weer kriebelen om iets te doen :) Zal Hans heel blij mee zijn. Eerst deze studie afmaken. Hier krijgen we nog een Fransbalkon. Naast deze slaapkamer hebben we de vide.

Foto 6.
















En dan natuurlijk het prachtige uitzicht waar je het voor doet. Geweldig toch. 's Ochtends heerlijk wakker worden en zie je misschien wel een hert of een haas of ...

Foto 7.
















Nog zo'n prachtige foto. Vandaag stonden ook de koeien weer in de wei. Heerlijk toch zo midden in de natuur. Wat wil een mens nog meer ...

Geen opmerkingen: