donderdag 5 mei 2011

Het nieuwe erf: Onze woning krijgt al vorm

Het is ontzettend leuk om elke week de vorderingen van ons huis te zien. We hebben weken naar de fundering gekeken en ons afgevraagd hoe gaat dit er uit zien. Vorige week lag de ruwe vloer er en hadden we zo iets van moet hier onze keuken komen en daar de bank. Gaat dit wel passen? Afgelopen vrijdag stonden de afscheidingen van de muren in de woning. Wel grappig als je nagaat dat de diameter 15 meter is en alles makkelijk moet passen. Vandaag heb ik weer gekeken en zijn ze bezig met de muren. Nu krijgt het vorm en kun je er iets meer bij voorstellen.

Van de andere woningen wordt eind deze maand
de eerste opgeleverd. Wel spannend hoor allemaal, maar vooral ook erg leuk.














Dit wordt de ingang met boven een lichtkoepel. Rechts de deur voor het toilet en daarnaast de deur naar de mechanische ventilatie. Links zie je de garage.
















De garage. Past mijn kleine auto wel twee keer in zeg maar :)















Vanuit deze hoek zie je links de garage, daarnaast de hal en kijk je recht het toilet in.















Bij het kozijn links zie je hal van de ingang. Hier gelijk links komt de tv hoek. En recht voor ons kijken we de woonkamer in. Rechts van het kozijn komt de keuken. Vanaf waar de foto is gemaakt krijg je een raampartij van boven naar beneden met openslaande deuren.
















Hier zien we weer de tv-hoek.















Dit is de andere kant van de woonkamer. Hier krijgen we een keuken met een kastenwand en een groot kookeiland. Ook hier hebben we openslaande deuren, zodat we aan beide kanten van de woning kunnen genieten van het vrije uitzicht over het land. Naast de keuken heb je een deur naar de bijkeuken.















Hier staan we bij de openslaande deuren aan de kant van de keuken en kijk je de woonkamer in.



Geen opmerkingen: