vrijdag 13 mei 2011

Vorderingen van ons woning in Koekange

Foto 1
















Dit zijn de 'paardenstallen' en 'schuren' van het nieuwe erf. Deze woningen bevinden zich schuin voor onze woning en worden binnenkort opgeleverd.

Foto 2
















Hier zie je de takelwagen al voor ons huis staan met rechts de twee ondereenkapper ofwel 'de werkschuur'. Ook dit zijn ruime woningen en worden eind mei/begin juni opgeleverd.

Foto 3
















Hier een nog iets beter beeld van de woning naast ons 'de werkschuur'.

Foto 4
















Dit is onze woning vanaf de straatkant. Hier heb je de hoofdingang (komt nog een andere deur hoor) en daarnaast de garage.

Foto 5
















Dit is de hal met voor ons de deur naar de woonkamer.

Foto 6

















Dit is een foto genomen vanaf de achterkant van de woonkamer. Hier komt een raampartij van boven naar beneden. De stalenconstructie staat er al. Links hoort ook bij de woonkamer en daar komt een hoek voor de televisie. Voor het raam plaatsen we de bank, zodat je heerlijk van het mooie uitzicht kunt genieten.

Foto 7
















Dit is een foto vanuit de woonkamer. Links zie je stalenconstructie voor de grote ramen met openslaande deuren. Bij de grote muur hiervoor komt de keuken met een groot kookeiland.

Foto 8
















Dit is de tv-hoek.

Foto 9
















Dit is de muur waar de keuken wordt geplaatst. Tegenover de keuken krijgen we ook openslaande deuren, zodat we veel lichtinval hebben en ook vanuit hier kunnen genieten van het vrije uitzicht.

Foto 10
















En dan het prachtige uitzicht. Dit zie je vanuit de tv-hoek.

Foto 11
















Het vrije uitzicht vanuit de woonkamer als je straks heerlijk op de bank zit bij de openslaande deuren. Het kan zijn dat we hier buren krijgen, namelijk koeien. Nog meer in de natuur leven is volgens mij niet mogelijk.

Foto 12
















Het uitzicht vanuit de keuken/eettafel.

Foto 13
















Foto 14

















Vanuit de hal bij de voordeur krijgen we hier de toegang naar het toilet en daarnaast naar de ruimte voor de mechanische ventilatie e.d.

Foto 15
















De ruimte voor de mechanische ventilatie.

Foto 16
















Dit wordt de bijkeuken met rechts de zijdeur en links de garage.

Geen opmerkingen: