woensdag 29 april 2009

FREESTYLER

Voor de sportschool Butzelaar ben ik bezig met de training FREESTYLER. Met FREESTYLER kun je ontzettend veel: total effect, power moves, pilates, osteo repair en latino craze. Alles wordt uitgevoerd vanaf een bord met tubes (met een band om beide enkels en handvaten voor de handen). De tubes zijn in verschillende weerstanden. Het zijn pittige workouts en vooral effectief.

De oefeningen tijdens groepsworkouts zijn in het algemeen nogal ingewikkeld. Dit feit heeft FREESTYLER ertoe gebracht, eenvoudige en veilige oefeningen te ontwikkelen die een hoge calorieverbranding en goede oefeningsresultaten opleveren. In plaats van het ontwikkelen van ingewikkelde oefeningen was het doel van het FREESTYLER team om eenvoudige oefeningen met geconcentreerde aandacht voor de bewegingen zèlf uit te laten voeren. Dit voorkomt verwarring bij het uitvoeren ervan en leidt tot een grotere tevredenheid met de workouts.

Be a FREESTYLER™! De nieuwe sensatie voor sportscholen, sport centra, fysiotherapeuten en iedereen die aan zijn of haar gezondheid wilt werken.

Klik hier voor de link van de website van FREESTYLER

Geen opmerkingen: